DSM-320 video

D-Link specific stuff goes here
Toxic
Posts: 48
Joined: Mon Oct 15, 2007 7:17 pm

Postby Toxic » Tue Oct 30, 2007 7:24 pm

malmostoso wrote:Where can I download this 4.4.3b1?
In the Beta discussion forum there is only a 4.4b5.
Guys, you should include the version number in the filename of the .zip... it's such a mess!


http://www.twonkyvision.com/Download/Tw ... -beta.html
Last edited by Toxic on Wed Oct 31, 2007 8:12 pm, edited 1 time in total.
Regards Simon
http://www.linksysinfo.org
Synology CS-407 Firmware: 2.0 - 0726 : Drives: 4 x Samsung HD501LJ SATA II 500GB RAID5 : Xbox360

malmostoso
Posts: 26
Joined: Sat Nov 11, 2006 10:15 am

Postby malmostoso » Tue Oct 30, 2007 7:35 pm

Thank you Toxic, appreciate your help.

Toxic
Posts: 48
Joined: Mon Oct 15, 2007 7:17 pm

Postby Toxic » Wed Oct 31, 2007 8:13 pm

no problem :)
Regards Simon
http://www.linksysinfo.org
Synology CS-407 Firmware: 2.0 - 0726 : Drives: 4 x Samsung HD501LJ SATA II 500GB RAID5 : Xbox360

malmostoso
Posts: 26
Joined: Sat Nov 11, 2006 10:15 am

Postby malmostoso » Thu Nov 01, 2007 4:04 pm

Uhm this 4.4.3b1 does not seem to work: I performed a clean install, entered my registration code and now it just tells me "no content available".
The file twonkymedia.main.db does contain my files.

Any suggestions? Thanks!

EDIT: Forget about it, I deleted everything in the twonkymedia.db directory and now it seems it's working.
Let's test the performance of this beta now :)

malmostoso
Posts: 26
Joined: Sat Nov 11, 2006 10:15 am

Postby malmostoso » Thu Nov 01, 2007 7:25 pm

Oh well, this seems to be the right one!
I could play three hours of video content without Twonky skipping a beat, so I guess this 4.4.3b1 is the way to go!

Twonkymedia 4.4.3b1 on Debian Sid AMD64, serving to D-Link DSM-320.

johnnyt
Posts: 17
Joined: Thu Sep 07, 2006 4:25 pm

Postby johnnyt » Sat Nov 03, 2007 12:03 am

I just also confirmed that 4.4.3b1 now plays my xvid files just fine (NSLU, DSM-320RD, 802.11g). Thanks Christian!

However, I just noticed that this version no longer includes all of my JPG collection, specifically the larger 1MB+ JPG files. Anyone else experiencing this?

Bones5050
Posts: 9
Joined: Fri Oct 05, 2007 5:09 pm
Location: New Jersey

Postby Bones5050 » Sat Nov 03, 2007 2:23 pm

Hi Johnnyt,

I am having the same problem with my jpg collection. Version 4.4.2 was fine, but the most recent beta has a problem with jpg files...
Setup 1
TwonkyMedia server 4.4.2
NSLU2 UnSlung 6.8
D-Link 320

Setup 2
TwonkyMedia server 4.4.2
PC running Vista Home Premium
D-Link 320

Jaguar
Posts: 4
Joined: Wed Feb 15, 2006 3:43 pm

DSM 320 Buffer problem

Postby Jaguar » Sat Nov 17, 2007 12:46 pm

Hi, since 4.1 I was not able to get a stable videostream. It gets better when I increase the LAN Link speed to 100 MB instead of wireless transmission at 54 Mb/s. Something is blocking the speed and throughput. When I monitor traffic I see a throughput of 2 Mb/s which is not sufficient for the stream.
My last test was with 4.4.2. No changes. There is a problem with streaming and/or buffering.

I am sorry to say that the same DSM320 works perfect with TVersity !!!

Make a trace and compare the two systems, so you can find out where the problem is.

Chris

muetze
Posts: 3
Joined: Mon May 22, 2006 6:36 pm

Postby muetze » Sun Nov 18, 2007 8:06 am

i just updatet from TwonkyMedia_4.3.0.bin to TwonkyMedia_4.4.0.sit on a ReadyNAS NV+
no good idea ... :(

now, when playing avi's, video seems to be stuttering, hooks and starts again. not really funny.

ReadyNAS NV+
Firmware: RAIDiatorâ„¢ v3.01c1-p6 [1.00a034]
Twonkyvision Version 4.4.2

Client recognized properly as D-Link DSM320
DSM-320 with firmware 1.04.08.eu
Client Server connection wired. no WLAN.

i have no idea how to get this information
twonky-christian wrote:clients.db replacement part (under the resources dir)

ID:006
NA:D-Link DSM320
PX:800
PY:600
TX:120
TY:90
XM:DLINKTHUMB
...
out of the ReadyNAS :oops:

saludos.muetze

hammarnet
Posts: 1
Joined: Thu Jan 03, 2008 3:12 pm

Finally working

Postby hammarnet » Thu Jan 03, 2008 3:19 pm

I can also confirm that the 4.4.3 (rc4) works without any stuttering

Config:
NSLU Unsling 6.10
DSM320 Fw 1.07EU

akator
Posts: 1
Joined: Wed Feb 20, 2008 4:03 pm

Postby akator » Wed Feb 20, 2008 4:35 pm

Configuration:

- OS X 10.5.2
- Twonky Media Server 4.4.4
- D-Link DSM-320 with FW 1.09US and Ethernet connection

Problem:

.mp4 video does not work at all. Divx, Xvid, and other video formats all work with no problem.

- Have tried changing client to generic, did not help.
- Have tried changing clients.db, did not help.

Any other suggestions?

steve0
Posts: 8
Joined: Fri Mar 28, 2008 9:58 am
AV Hardware: AV hardware
Contact:

Re: DSM-320 video

Postby steve0 » Fri Mar 28, 2008 11:09 am

"One group of users tell us that we solved all DSM-320 problems finally "It's nice .Good news!


Return to “D-Link DSM...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests