Have unknown problem reconnect server from media streamer

jochen
Posts: 5
Joined: Sun Jul 13, 2008 10:55 am
AV Hardware: Synology 107+, Helios 5000

Have unknown problem reconnect server from media streamer

Postby jochen » Fri Jul 15, 2011 7:10 pm

I´am using Synology 107+ and installed TM 4.4.17 on NAS.
As steamer i´am using Medion E8501
I can administrate and have web access to TM.
I can ping my streamer. I also can see my network from streamer, but i cannot see TM in UPNP.

The first time it worked. So i can see UPNP TM and stream, but then i changed my harddisk in Synology and rescan with TM my media files. Then i couldn´t select TM with Media Streamer again.

I counldn´t find it anymore. Any help?

jochen
Posts: 5
Joined: Sun Jul 13, 2008 10:55 am
AV Hardware: Synology 107+, Helios 5000

Re: Have unknown problem reconnect server from media streame

Postby jochen » Sat Aug 27, 2011 7:12 pm

NO HINT? :?

User avatar
DaemonBeetle
Posts: 305
Joined: Mon Dec 28, 2009 11:05 am
AV Hardware: Plex Media Server, Samsung Smart TV (2009 and 2013)

Re: Have unknown problem reconnect server from media streame

Postby DaemonBeetle » Sat Aug 27, 2011 9:53 pm

There are many possible problems, but I'm guessing it relates to the swapping of the hard disk.

Twonky is running on the Synology? You may want to check that UPnP is working - if you've got a Windows host this tool should help you with that.
No longer running Twonky

jochen
Posts: 5
Joined: Sun Jul 13, 2008 10:55 am
AV Hardware: Synology 107+, Helios 5000

Re: Have unknown problem reconnect server from media streame

Postby jochen » Wed Sep 07, 2011 5:53 am

:D

That hint helped a lot. I realized that TM isn´t available in network. So at least it was a router problem. I deleted the port opening in AVM router, restarted and add the prot to the access list again. Then i restarted the MediaStreamer. Then i delete the accesslist from TM and restart TM.


Return to “Other devices”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest