ts-109 - soundbridge

bessen
Posts: 1
Joined: Sun Feb 10, 2008 8:49 pm

ts-109 - soundbridge

Postby bessen » Sun Feb 10, 2008 8:57 pm

I can play full albums via PC_windows media player and the soundbridge,but when going via the qnap ts-109-soundbridge I can only play indivicual tracks in an album
Bessen

ali
Posts: 1
Joined: Tue Jan 13, 2009 10:49 pm
AV Hardware: Roku M1000
Roku M2000

Re: ts-109 - soundbridge

Postby ali » Tue Jan 13, 2009 10:52 pm

Hi

Did you get this sorted in the end? Im looking at getting a Qnap so your feedback would be very useful.

All the best

Alistair

tsparc
Posts: 10
Joined: Wed Aug 06, 2008 10:21 pm
AV Hardware: Lacie Ethernet Big Disk
PS3
Archos 605 WiFi

Re: ts-109 - soundbridge

Postby tsparc » Fri Jan 30, 2009 2:12 pm

I have a TS109 II Pro running Twonky 4.4.9 and it works fine for my M1001 and R1000. Also worked with 4.4.6, 4.4.4. You will have to download the latest beta from Roku to get it to work probably (3.0.52).


Return to “Roku clients”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron