No connection with Philips 37PFL6606h/12

all about streamium
pascal
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:29 pm
AV Hardware: Imac, osx 10.5.8, Hitachi Tecom ah422

No connection with Philips 37PFL6606h/12

Postby pascal » Tue Jun 21, 2011 5:56 pm

Hello,

I cannot see anything when I try to read my Mac from my TV, although the local network in son and connected.
It does not work with or without Philips TV as a client, and not also when I start Twonky after turning the "read PC" on my TV as said in an other post.
Has anyone a solution ?

Thanks.

Pascal

pascal
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:29 pm
AV Hardware: Imac, osx 10.5.8, Hitachi Tecom ah422

Re: No connection with Philips 37PFL6606h/12

Postby pascal » Wed Jun 22, 2011 9:38 am

Hello,
Same subject.
Looking at video tutorial : "Basic Tutorial 9: Installing and Configuring TwonkyMedia server for PC or Mac" , it happens to me that Twonky should see my TV automatically, doing nothing, but, in my case the "media receivers" list is empty, although my TV tells me that the home network is on.
I'm connecrtd with two Belkin CPL, one at the back of my TV with ethernet cable, the other is, either at the back of the iMac, or connected to my Internet box, also with ethernet cable.
I tried both connections and in both cases, the TV told it was connected to the home network, and in both case the window "media receivers" in Twonky stayed empty.
On the CPL all the three lights : power, ethernet and CPL are green.
Do not see what I can do more.

Thanks for help.

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: No connection with Philips 37PFL6606h/12

Postby Twonky_Rick » Wed Jun 22, 2011 3:39 pm

I'm going to share your message with my friends at Philips and see if they can help to replicate this issue.

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

pascal
Posts: 5
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:29 pm
AV Hardware: Imac, osx 10.5.8, Hitachi Tecom ah422

Re: No connection with Philips 37PFL6606h/12

Postby pascal » Thu Jun 23, 2011 7:57 am

Thank you

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: No connection with Philips 37PFL6606h/12

Postby Twonky_Rick » Sun Jun 26, 2011 7:40 pm

I was told that support for Philips TVs was improved by this update. You might want to try this.

viewtopic.php?f=2&t=9814#p36721

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/


Return to “Philips devices”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests